Wij verkopen het Hollands Roodbont ras. Deze runderen groeien op bij onze neef Marcel Pouw op zijn boerderij tussen Abcoude en Baambrugge. De dieren leven vrij in de wei en in open en ruime stro-stallen. Het voer bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een mix van granen, hooi, mais en lijnzaad. Wij zijn zelf betrokken bij het volledige proces van geboorte tot aan slacht en ons vlees kenmerkt zich door de fijne structuur, malsheid en de volle smaak.
Als Keurslager onderscheiden we ons door onze specialiteiten zoals de Black Angus burger, Picanha van Black Angus, Lamshaas en Lamskronen uit Nieuw Zeeland en Rib-eye steaks uit Australië.
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.