Rundvlees

Wij verkopen het Hollands Roodbont ras. Deze runderen groeien op bij onze neef Marcel Pouw op zijn boerderij tussen Abcoude en Baambrugge. De dieren leven vrij in de wei en in open en ruime stro-stallen. Het voer bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een mix van granen, hooi, mais en lijnzaad. Wij zijn zelf betrokken bij het volledige proces van geboorte tot aan slacht en ons vlees kenmerkt zich door de fijne structuur, malsheid en de volle smaak.

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees is afkomstig van geselecteerde boerderijen in Nederland. De kalveren worden allemaal geboren en groot gebracht in Nederland waar de boer extra aandacht heeft voor het welzijn van zijn dieren.

Saltimbocca-Pompoenrisotto-kalf-kalfslapjes-Proef-4-2020-LR

Varkensvlees

Ons varkensvlees komt van het Duroc varken. Zij leven op onze vaste boerderij Heyde Hoeve in het Brabantse Nuenen. De zeugen en biggen leven bij elkaar in een stressvrije omgeving. 
 

Varkensribstuk-met-sinaasappeljus-sfeer-HR
Pittige-Kip-Kippenpoten-Bonenpuree

Kippenvlees

Al onze kipproducten zijn gemaakt van Boerderijkippen van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Ze hebben meer ruimte om te leven in de stal én in een overdekte vrije uitloop. Het natuurlijke dag- en nachtritme is gewaarborgd en het scharrelen wordt zoveel mogelijk gestimuleerd.

Lamsvlees

Lamsvlees

Bij ons in de Keurslagerij vindt u heerlijk Nieuw-Zeelands lamsvlees. De lammeren groeien op op het Noordereiland in Nieuw-Zeeland op familieboerderijen met uitgestrekte grasvelden. De lammeren leven volledig buiten.
 

Specialiteiten

Als Keurslager onderscheiden we ons door onze specialiteiten zoals de Black Angus burger, Picanha van Black Angus, Lamshaas en Lamskronen uit Nieuw Zeeland en Rib-eye steaks uit Australië. 

Vleeswaren

We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst.  Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Runder rosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.

Fricandeau

Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.

Gegrilde kiprollade

Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Zeeuws spek

Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Runderrookvlees

Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.

Achterham

Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Pouw Abcoude, Keurslager

Hoogstraat 19-21
1391BR Abcoude
0294281224

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten