Over onze Keurslager Pouw te Abcoude

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Over onze Keurslager Pouw te Abcoude

Ambacht

Smaakvol, puur en eerlijk

Keurslagerij Pouw is hét adres voor puur en eerlijk scharrelvlees, ambachtelijk bereide (rook)worstsoorten en vleeswaren, soepen en bouillons uit eigen keuken. Dat zijn namelijk de paradepaardjes van onze slagerij. Wij verkopen eerlijk vlees en doen ons werk met veel liefde voor het vak. Omdat wij bijna alle producten zelf maken en dit zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze bereiden, hebben wij de mooiste producten van eigen fabricaat in onze slagerij.

Ambacht

Worstmakerij

Worstmakers met liefde voor het vak

In onze worstmakerij in Abcoude produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen daar absoluut in terug. Alles wat wij maken, doen wij met liefde voor het vak. En dat proeft u.

Worstmakerij

Pouw Abcoude, Keurslager

Hoogstraat 19-21
1391BR Abcoude
0294281224

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten