Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. U kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
Bij ons in de Keurslagerij vindt u heerlijk Nieuw-Zeelands lamsvlees. De lammeren groeien op op het Noordereiland in Nieuw-Zeeland op familieboerderijen met uitgestrekte grasvelden. Het regelmatig gematigd klimaat zorgt voor een consistente en hoge standaard van de smaak van het lamsvlees. De lammeren leven volledig buiten en kunnen grazen op de uitgestrekte grasvelden van de boerderij, hierdoor zijn ze uitsluitend gras gevoerd.
De lammeren worden geslacht bij een leeftijd van 6 tot 9 maanden oud in een modern slachthuis op het Noordereiland in Nieuw-Zeeland. Het lamsvlees is dan vol van maak en heerlijk mals, en het vlees bevat een hoog gehalte vitamine E.
Hoogstraat 19-21 |
1391BR Abcoude |
0294281224 |
keurslagerijpouw@gmail.com |
maandag | 08:00 | - | 18:00 |
dinsdag | 08:00 | - | 18:00 |
woensdag | 08:00 | - | 18:00 |
donderdag | 08:00 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:00 | - | 18:00 |
zaterdag | 07:30 | - | 16:00 |
zondag | Gesloten |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy. Meer informatie
Akkoord