Wij verkopen het Hollands Roodbont ras. Deze runderen groeien op bij onze neef Marcel Pouw op zijn boerderij tussen Abcoude en Baambrugge. De dieren leven vrij in de wei en in open en ruime stro-stallen. Het voer bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een mix van granen, hooi, mais en lijnzaad. Wij zijn zelf betrokken bij het volledige proces van geboorte tot aan slacht en ons vlees kenmerkt zich door de fijne structuur, malsheid en de volle smaak.
Vertrouwde kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Ons rundvlees is van het ras Hollands Roodbont. Dit is op en top Hollands vlees, geboren, grootgebracht en geslacht in Nederland. Onze vrouwelijke runderen grazen op nog geen 500 meter van onze winkel op de landerijen tussen Abcoude en Baambrugge. Op deze boerderij staat het welzijn van de runderen hoog in het vaandel. Hier hebben de runderen op de diverse weilanden voldoende leefruimte en beschikken ze over ruime en schone stallen, waar ze op een dik bed van stro kunnen liggen.
De voeding van de runderen bestaat uit een combinatie van o.a. gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke voeding en ons eigen rijpingsproces krijgt het vlees zijn fijne structuur en volle smaak. Daarom is dit voor ons het beste stukje rundvlees: verantwoord, gezond en smaakvol.
Voor een goede biefstuk hoeft u dus niet naar een restaurant, die bakt u zelf. Met onderstaande tips kan het niet misgaan.